Loading..

TEKNIKAL ALUMINIU

Compania noastra s-a infiintat datorita dragostei pe care am dezvoltat-o pentru Romania. Vedem un foarte mare potential in aceasta afacere si credem ca pe viitor o sa reprezentam o parte importanta a acestei industrii.

AFLĂ MAI MULT

DATE DE CONTACT

Telefon

+40-732 166 686

Adresă

Str. Fundătura Hărmanului, Nr. 2G, Brașov

Email

brasov@teknikal.ro

Despre noi

BUN VENIT LA TEKNIKAL

Image
Image

Producem si distribuim profile de aluminiu

10+

ANI DE EXPERIENTA

Compania noastra s-a infiintat datorita dragostei pe care am dezvoltat-o pentru Romania. Vedem un foarte mare potential in aceasta afacere si credem ca pe viitor o sa reprezentam o parte importanta a acestei industrii.

Romania este o tara frumoasa, cu o istorie bogata. Este un taram cu un mare potential, iar noi, la Texnikal Aluminiu, ne angajam sa o ajutam sa isi atinga potentialul maxim. Credem cu tarie ca, prin dezvoltarea industriei si extinderea comertului, Romania poate atinge noi culmi.

Suntem pasionati de munca noastra si ne angajam sa oferim clientilor nostri servicii de top. Ne mandrim cu produsele noastre de calitate si vom continua sa muncim din greu pentru a ne imbunatati serviciile si pentru a avea un impact pozitiv asupra economiei romanesti.

10

ANI DE INOVATIE

10

ANI EXPERIENTA CU CLIENTII

10

ANI CU ZECI DE PROIECTE FINALIZATE

10

ANI DE DEZVOLTARE CONTINUA

BENEFICII DE A LUCRA CU NOI

RAPIDITATE

Trecem rapid la treaba si oferim o experienta plina de satisfactii pentru fiecare client in parte.

SIMPLITATE

Oferim o colaborare simplificata prin telefon. In acest fel vom putea lucra impreuna la proiectul tau, in cel mai scurt.

RESPONSABILI

Suntem responsabili de calitatea produselor comericalizate, de aceea suntem incantati sa oferim clientilor nostri produse de inalta calitate care sa.

APRECIERE

Avem un grad mare de apreciere pentru angajati si clienti. Dorim sa imbunatatim constant cariera anagajatilor si satisfactia clientilor.

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

PREV
NEXT

Daca sunteti in cautarea unei companii care sa va ofere servicii de inalta calitate, atunci ar trebui sa lucrati cu Teknikal Aluminiu. Nu numai ca.

Marius Ifrim
Client

Am fost foarte impresionata de colaborarea cu dvs. si am avut o multime de experiente minunate. Am folosit produsele dvs. in multe moduri diferite si.

Ionut Macovei
Client

Mi-a facut placere sa lucrez cu compania dumneavoastra si am constatat ca sunteti profesionisti si competenti. Materialele si produsele finite pe care le-ati furnizat au.

Matei Roman
Client