Loading..

TEKNIKAL ALUMINIU

Compania noastra s-a infiintat datorita dragostei pe care am dezvoltat-o pentru Romania. Vedem un foarte mare potential in aceasta afacere si credem ca pe viitor o sa reprezentam o parte importanta a acestei industrii.

AFLĂ MAI MULT

DATE DE CONTACT

Telefon

+40-732 166 686

Adresă

Str. Hărmanului, Nr. 2G, Brașov

Email

brasov@teknikal.ro

Servicii

Profile pentru tamplarie

Dinamic. Sustenabil. Inovativ

Profile pentru tamplarie

Dinamic. Sustenabil. Inovativ

Profile pentru constructori

Solutii eficiente de profile aluminiu

Profile pentru constructori

Solutii eficiente de profile aluminiu

Profile pentru renovare

Profile speciale pentru rezultate excelente

Profile pentru renovare

Profile speciale pentru rezultate excelente

Suport tehnic

Iti stam oricand la dispozitie

Suport tehnic

Iti stam oricand la dispozitie

Suport logistic

Oricare ar fi cerintele, te vom ajuta

Suport logistic

Oricare ar fi cerintele, te vom ajuta

Buget adaptabil

Buget adaptat pentru orice proiect

Buget adaptabil

Buget adaptat pentru orice proiect

Image

SERVICII POTRIVITE PENTRU IDEILE TALE

Daca esti in cautarea de profile de aluminiu, ai ajuns la locul potrivit. Suntem un producator si distribuitor al profilelor de aluminiu de calitate. Oferim o varietate de profile de aluminiu care pot fi fabricate la comanda pentru a se potrivi nevoilor tale specifice.

Dinamic

100%

Sustenabil

100%

Inovativ

100%

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

PREV
NEXT

Daca sunteti in cautarea unei companii care sa va ofere servicii de inalta calitate, atunci ar trebui sa lucrati cu Teknikal Aluminiu. Nu numai ca.

Marius Ifrim
Client

Am fost foarte impresionata de colaborarea cu dvs. si am avut o multime de experiente minunate. Am folosit produsele dvs. in multe moduri diferite si.

Ionut Macovei
Client

Mi-a facut placere sa lucrez cu compania dumneavoastra si am constatat ca sunteti profesionisti si competenti. Materialele si produsele finite pe care le-ati furnizat au.

Matei Roman
Client

Fabricarea profilelor de aluminiu

Image
Image

De ani de zile, profilele din aluminiu au fost foarte solicitate datorita gamei lor largi de aplicabilitate.

10+

Ani de experiență

Nu numai ca pot fi utilizate intr-un numar mare de industrii diferite, dar au si o varietate de forme si dimensiuni care pot fi personalizate pentru a se potrivi oricaror nevoi. Prin urmare, nu este surprinzator faptul ca producatorii si distribuitorii de profile de aluminiu continua sa fie la mare cautare.

Fabricarea profilelor de aluminiu poate fi impartita in doua categorii principale: fabricarea primara si cea secundara. Fabricarea primara a profilelor de aluminiu implica productia de materii prime, cum ar fi foile si placile de aluminiu. Fabricarea secundara a profilelor de aluminiu implica prelucrarea acestor materii prime in forma si dimensiunea dorite.

Profilele din aluminiu sunt utilizate din ce in ce mai mult in diverse domenii, cum ar fi productia industriala, constructiile, transporturile si alte aplicatii tehnice. Acestea sunt materiale foarte durabile si versatile, ceea ce le face ideale pentru o serie de aplicatii. Profilele din aluminiu sunt fabricate printr-un proces de laminare sau de extrudare.

O foaie de aluminiu este mai intai incalzita la o temperatura foarte ridicata, ceea ce face ca metalul sa se dilate. Folia este apoi fortata printr-o matrita, ceea ce face ca aceasta sa se formeze intr-un profil foarte subtire si uniform. Exista o serie de avantaje in utilizarea profilelor din aluminiu.

Acestea sunt puternice si pot rezista la multe solicitari, ceea ce inseamna ca sunt adesea folosite in aplicatii in care durabilitatea este o cerinta cheie. De asemenea, au o greutate redusa, ceea ce le face usor de transportat si de manevrat.

CONTACT